Vacature Meewerkend Voorman

Om verdere groei te faciliteren zijn wij op zoek naar een gedreven Meewerkend Voorman.

Het bedrijf

Bos Homogenisers B.V. is specialist in homogenisatoren. We leveren diensten, onderdelen en een eigen range aan homogenisatoren aan de voedingsmiddelenindustrie, de farmaceutische industrie en de chemische industrie.

We zijn gevestigd in Hilversum en hebben tevens verkoopvestigingen in Shanghai en Singapore. De machines worden in eigen beheer ontworpen en gebouwd. Onderdelen worden uit voorraad geleverd en service wordt wereldwijd op locatie bij de klant uitgevoerd.

Wat ga je doen?

Als Meewerkend voorman ben je voortdurend op zoek naar manieren om het proces beter en efficiënter te laten verlopen. Je bent bekend met bent bekend met de principes van verbeteringsprogramma’s zoals Lean Manufacturing en 5S. Daarnaast ben je technisch hands-on en help je mee in de assemblage voor het vervaardigen van machines. Je werkt nauw samen met de afdeling inkoop, R&D, de magazijnbeheerder en kwaliteitscontrole om te zorgen dat de producten die we leveren aan de hoogste kwaliteitsstandaarden voldoen en binnen de gestelde termijn worden geproduceerd.

Verder vallen de volgende taken en verantwoordelijkheden onder jouw pakket:

 • Het opstellen en monitoren van de productieplanning;
 • Meewerken en ondersteunen in de assemblage/montage;
 • Je houd je bezig met het optimaliseren van de productieprocessen;
 • Je maakt werktekeningen en instructies;
 • Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van eventuele stagiairs;
 • Je doet controles op gereedschappen en meetmiddelen;
 • Het opstellen van criteria voor ingangscontrole van ingekochte onderdelen;
 • Je neemt deel aan productie meetings.

  Wie zoeken wij?

  Om succesvol te zijn als Meewerkend voorman dien je minimaal te beschikken over een afgeronde MBO+ opleiding bij voorkeur technisch/commerciële richting. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als assemblagemonteur en 3 jaar als voorman/leidinggevende. Je bent goed ontwikkeld en hebt gevoel voor mechanica. Verder heb je ervaring met electronica, 2D of 3D tekenpakketten en heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

  Je bent accuraat, vakgericht, stressbestendig, coachend en evenwichtig in verantwoordelijkheid nemen en delegeren. Jouw karaktereigenschappen zijn: proactief, initiatiefrijk, slagvaardig en servicegericht.

  Wat bieden wij?

  Bos Homogenisers biedt je volop de ruimte om je te ontwikkelen in een informele sfeer en moedigt eigen initiatief aan. De hoogte van het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

  Interesse in deze uitdagende functie? Stuur dan je CV en motivatie naar service@boshomogenisers.com 

  Bos Homogenisers B.V.

  Oscar Romerolaan 18

  1216 TK Hilversum

  +31 (0)35 3037 190

  Contact us here