Servicemonteur Machinebouw

Heb jij kennis van mechatronica? Ben jij proactief, zelfstandig en in het bezit van een diploma werktuigbouwkunde (of vergelijkbaar)? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Om verdere groei te faciliteren zijn wij op zoek naar een gedreven Servicemonteur Machinebouw.

Het bedrijf

Bos Homogenisers B.V. is specialist in homogenisatoren. We leveren diensten, onderdelen en een eigen range aan homogenisatoren aan de voedingsmiddelenindustrie, de farmaceutische industrie en de chemische industrie.

We zijn gevestigd in Hilversum en hebben tevens verkoopvestigingen in Shanghai en Singapore. De machines worden in eigen beheer ontworpen en gebouwd. Onderdelen worden uit voorraad geleverd en service wordt wereldwijd op locatie bij de klant uitgevoerd.

Wat ga je doen?

Als servicemonteur ben je het merendeel van de tijd op pad voor het onderhoud van de machines bij onze klanten in Nederland. Zo nu en dan ga je ook bij klanten in het buitenland langs. De werkzaamheden bij de klant variëren van periodieke inspecties, tot storing zoeken en machinerevisies. 

Daarnaast zal je ook bezig zijn met de bouw van machines in onze werkplaats en voor het onderhoud aan machines bij onze klanten. De bouw van de machines vindt plaats in onze werkplaats in Hilversum. Hier ga jij aan de slag met het afstellen van het frame, het samenbouwen van de aandrijflijn en het monteren van het cilinderblok en de ventielen.

Bij BOS werk je in een klein team en kan je jouw kennis van aandrijftechniek, hydrauliek en elektrotechniek breed inzetten en verder ontwikkelen met behulp van interne en externe opleidingen.

Je belangrijkste taken zijn:

  • Het inspecteren van machineonderdelen.
  • Het bewerken van materialen, gebruik makend van handgereedschappen en bewerkingsmachines.
  • Het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud bij onze klanten.
  • Het rapporteren en overleg voeren over de werkzaamheden.
  • Het bouwen en testen van nieuwbouw-, en revisiemachines.

Wie zoeken wij?

Om succesvol te zijn als Servicemonteur en machinebouw dien je minimaal te beschikken over een afgeronde MBO opleiding werktuigbouwkunde en heb je minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Daarnaast heb je bij voorkeur affiniteit met proces en/of voedingsmiddelen technologie.

Ook ben je proactief, zelfstandig, resultaat-, en servicegericht. Je hebt een hands-on mentaliteit en bent een teamplayer.

Wij bieden:

Bos Homogenisers biedt je volop de ruimte om je te ontwikkelen in een informele sfeer en moedigt eigen initiatief aan. De hoogte van het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

Interesse in deze uitdagende functie? Stuur dan je CV en motivatie naar service@boshomogenisers.com 

Bos Homogenisers B.V.

Oscar Romerolaan 18

1216 TK Hilversum

+31 (0)35 3037 190

Contact us here